ALBLASSERDAM  – In Landvast in Alblasserdam gaat maandag 22 juli 2019 de Vakantie Bijbel Week (VBW) van start. Kinderen zijn de hele week welkom om te komen knutselen, spelletjes te doen, te zingen, muziek te maken, naar bijvelverhalen te luisteren en te lachen om de sketch. “Het is een week waarin alles gratis is, maar we ons wel rijk rekenen met het thema: SchatRijk,” zo laat de organisatie weten.

De VBW vindt plaats van maandag 22 tot en met donderdag 25 juli en is bedoeld voor kinderen tussen de vier en tien jaar die na de vakantie in groep 1, 2, 3, 4, 5 of 6 van de basisschool zitten.  De start is elke ochtend om 09.30 uur. Rond 11.45 uur gaan de kinderen weer naar huis.

Tieneravonden
Verder zijn er twee tieneravonden met vuurkorven, gitaren, snoep, spellen en verhalen. Deze tieneravonden vinden maandag en dinsdag plaats op het kerkplein van de Grote Kerk aan het Cortgene in Alblasserdam. De start is om 19.00 uur en rond 21.00 uur is het afgelopen.

Slotavond
Donderdagavond 25 juli is de slotavond. Hiervoor komt er een poppentheater naar Landvast. De show is voor iedereen toegankelijk en start om 19.00 uur en is uiterlijk 20.30 uur afgelopen.

Welkomstdienst
Zondagochtend 28 juli om 9.30 uur is er ook een speciale welkomstdienst in de Grote Kerk. Na afloop is er koffie, thee en limonade.

Bezoek voor meer informatie de website(www.vbwalblasserdam.nl) en de Facebookpagina van de VBW. Vragen? Stuur een email naar: [email protected]