ALBLASSERDAM – De groepachters van basisschool Het Kompas in Alblasserdam hebben deze week afscheid genomen van hun school. De kinderen mochten kiezen of ze met een oldtimer, een Alfa Romeo of met een Tesla naar het afscheidsgala gebracht zouden worden. De ouders van de kinderen zorgden voor een maaltijd.

Schooldirecteur Kant vertelt: “En ’s avonds natuurlijk de apotheose met de musical ‘Wat maak je me nu’. De kinderen schitterden als echte glamoursterren. Hierna blikten de kinderen terug op de 8 jaren op Het Kompas. Als je al die zaken op een rijtje ziet hebben de kinderen toch veel meer gedaan dan alleen rekenen en taal. De leerkrachten hebben tot slot met een persoonlijk voor hen gemaakt filmpje en woordje afscheid genomen. Nu op naar de nieuwe school voor voortgezet onderwijs. Veel succes!”