Advertorial
ALBLASSERDAM – Vorige maand is langs de Plantageweg in Alblasserdam drogisterij Trekpleister geopend. De eerste maand zit er inmiddels op en steeds meer Damdorper ‘ontdekken’ de winkel. Veel klanten die voor het eerst in de zaak komen, verbazen zich over de ruimte, het assortiment, maar ook om de ruime openingstijden van 08.30 tot 20.00 uur op doordeweekse dagen.

Meelopen
“Ook ons klantenadvies en het inpakken van cadeautjes wordt erg gewaardeerd,” weet Saskia Eliasberg, filiaalmanager van Trekpleister in Alblasserdam. “Als mensen in de winkel komen en willen weten waar een bepaald product ligt, wordt er door vakbekwaam en vriendelijk personeel met de klanten meegelopen. In het begin is het voor veel mensen toch even zoeken waar alles ligt. We helpen de klanten graag en er is tijd voor een praatje.”

Gratis bezorgen
In de winkel zijn tal van producten te koop. Denk bijvoorbeeld aan make-up, shampoo, zwembaden, knuffels, tandpasta, koffers, wasmiddel en speelgoed. Als het een cadeautje is, wordt dit in de winkel gratis ingepakt. Mocht er een artikel niet in de winkel aanwezig zijn, dan kunnen klanten op de website van Trekpleister het artikel bestellen en gratis laten bezorgen in de winkel. Er hoeven in dat geval geen verzendkosten betaald te worden. Op dezelfde website is ook de folder van de winkel te bekijken.

Stomerij
Verder heeft de winkel een stomerijservice. Saskia vertelt hierover: “Kleding die dinsdag wordt gebracht, is donderdag al terug. En kleding die donderdag wordt gebracht, komt dinsdag weer terug.”

Openingstijden en parkeren
De winkel is van maandag tot en met donderdag geopend van 08.30 tot 20.00 uur en vrijdag van 08.30 tot 21.00 uur. Zaterdag is Trekpleister geopend van 08.30 tot 20.00 uur. Op een steenworp afstand is er ruimte parkeergelegenheid bij de Plantagewerf. Parkeren is gratis.

Facebook
Trekpleister Alblasserdam is ook via Facebook te volgen op https://www.facebook.com/Trekpleister-Alblasserdam-369467853769991/