ALBLASSERDAM – Een 37-jarige man uit Rotterdam is donderdagochtend 11 juli 2019 met zijn motorscooter in botsing gekomen met 31-jarige vrouw uit Alblasserdam op een snorscooter. De Rotterdammer liep daarbij beenletsel op en is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De vrouw uit Alblasserdam raakte lichtgewond aan haar arm en neus. Zij hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Het ongeval gebeurde even voor 08.00 uur op de kruising De Helling / Staalindustrieweg.

De motorscooterrijder wilde langs de file voor het stoplicht bij de Grote Beer rijden. De man reed aan de rechterkant voorbij een busje. Op dat moment reed de Alblasserdamse met haar snorscooter over het fietspad. Een botsing was het gevolg.

De motorscooter is door een kennis van de man meegenomen. De politie heeft de snorscooter meegenomen en de vrouw op haar nabijgelegen werk afgezet.

De verzekeringen gaan de schade verder afhandelen.