ALBLASSERDAM – Een 47-jarige man uit Alblasserdam is woensdag 10 juli 2019 gewond geraakt bij een ongeval in Alblasserdam. De man fietste over de Sportlaan en reed ter hoogte van zwembad Blokweer rechts langs een stilstaande auto. Op dat moment deed een kind, dat achterin de auto zat, een autodeur open, waardoor de fietser tegen de deur botste. Uitwijken was geen optie, omdat aan de andere kant paaltjes staan.

De veertiger knalde met zijn borst tegen het stuur van zijn fiets en kwam ten val. Hierdoor had hij erg veel pijn op de borst. Een omstander bood eerste hulp. Niet veel later kwamen politie en ambulance met spoed ter plaatse voor hulp.

De man is per ambulance meegenomen naar het ziekenhuis voor verdere behandeling en nader onderzoek. De fiets werd door een kennis thuisgebracht.

De jongen die de autodeur opende, bleef ongedeerd.