ALBLASSERDAM – De Alblasserdamse tennisvereniging (ATV) viert op zaterdag 6 juli 2019 het zestigjarig bestaan met een groot feest op Sportpark Souburgh. De club wil dit vieren met al haar leden, oud-leden en nieuwe enthousiastelingen die ook wel oren hebben naar een (sportief) feestje. Er is pizza en ijs en er kan getennist worden.

De inloop start om 13.00 uur en een half uur later vangen de activiteiten aan waar iedereen met een (leen)racket aan deel kan nemen. De feestdag begint met een tennisactiviteit voor alle niveaus en vanaf 16.00 uur staat er een demonstratiewedstrijd ingepland. Daarna volgt een receptie met een hapje en een drankje en vanaf 19.30 uur nemen de dj’s het over.

Laagdrempelig
Voorzitter Victor Verberk van ATV vertelt: “Ik hoop dat mensen zaterdag kennis willen maken om te ervaren hoe laagdrempelig en leuk tennis is. Je weet bij deze sport heel snel of je het leuk vindt of niet. Ook zal de tennisschool aanwezig zijn, zodat mensen meteen wat proeflessen kunnen boeken om de vereniging en haar leden te leren kennen.”

Pizza en ijsjes
De feestdag kan door iedereen worden bijgewoond en ook mee-eten is geen probleem. Er worden pizza’s en ijsjes geserveerd en ook op de receptie gaan hapjes en drankjes rond. Hiervoor wordt wel een bijdrage van tien euro gevraagd en mensen dienen zich aan te melden via atv.alblasserdam60jaar@gmail.com. Dit in verband met de aankopen.