ALBLASSERWAARD – De Ladies van Stichting Ladies’ Circle Alblasserwaard hebben afgelopen week hun jaarlijkse familiedag gehouden. Dit hebben zij gedaan met een zomerse picknick. Vorig jaar stonden de Ladies van LC35 Alblasserwaard met een kraam op het Alblasserdamse Havenfestival om geld op te halen voor het Ouderenfonds. De dochters van de Ladies vonden het toen ontzettend leuk om te helpen en daar ontstond het idee om de Little Ladies op te richten.

Tijdens de familiedag is een symbolische installatie gehouden en werden de 11 kleine Ladies geïnstalleerd. Ze werden verrast met een eigen logo en getrakteerd op een glaasje kinderchampagne.

Op jonge leeftijd tonen deze meiden al veel interesse in wat hun moeders ondernemen en ze volgen graag het goede voorbeeld. De Little Ladies zullen komend Havenfestival ook weer hun handen uit de mouwen gaan steken en ook zullen er andere activiteiten gepland worden waarbij de meiden kunnen helpen.

Na de succesvolle Beer, Bubbles en Bingo van afgelopen maart is het even rustig bij de Ladies en maken zijn zich klaar voor een mooie zomer met hun gezinnen. Na de zomervakantie gaan ze weer flink aan de slag met het Havenfestival op 21 september en ook gaan ze komend najaar weer een productverkoopactie opzetten.