ALBLASSERDAM – In de laatste week van augustus, in de week van Jeugdland, wordt op de parkeerplaats bij VV Alblasserdam de eerste editie van Timmerdorp Alblasserdam gehouden. Kinderen tussen de 6 en 14 jaar oud kunnen op 27, 28 en 29 augustus 2019 timmeren en bouwen aan de mooiste hut. Zaterdag 29 juni 2019 konden de kinderen zich voor dit evenement inschrijven. De inschrijving vond plaats in de Havenkerk in Alblasserdam.

Inmiddels zijn er al zestig aanmeldingen. De organisatie heeft plaats voor 72 kinderen. Inschrijven kan nog op https://timmerdorpalblasserdam.nl/Contact/. Daarbij geldt: vol = vol.

Timmerdorp Alblasserdam is onlangs opgericht. De organisatie meldt: “De afgelopen jaren hebben wij in samenwerking met SNS Jeugdland Alblasserdam met veel plezier gewerkt aan een schitterende week ontwerpen, timmeren, bouwen en afwerken in het Timmerdorp. Tot onze grote spijt heeft Jeugdland de samenwerking met ons opgezegd, omdat zij een andere invulling willen geven aan het buitenterrein. Wij willen de organisatie nu graag zelfstandig voortzetten om de focus volledig te richten op hetgeen wij het leukste vinden: het Timmerdorp, maar vooral plezier maken in de buitenlucht.”

De kosten voor deelname zijn tien euro per persoon.