ALBLASSERDAM – De politie heeft in de nacht van zondag 23 op maandag 24 juni 2019 een jonge vrouw uit het water gehaald langs het Buitenpad in Alblasserdam. Agenten kregen rond 01.00 uur een melding over een vrouw die het niet meer zag zitten. Toen de twintiger de agenten zag, ging zij er rennend vandoor richting de Kinderdijkse molens. Met vijf politiewagens en zoeklampen werd het gebied doorzocht.

Uiteindelijk werd de vrouw in het water aangetroffen. Een agent sprong ook in het water en trok haar op de kant. Inmiddels waren ook de brandweer en een ambulance opgeroepen. De inzet van de brandweer werd al snel geannuleerd, toen bleek dat de Alblasserdamse al op de kant was.

De ambulance kwam wel door. Na enig zoekwerk werd de juiste locatie gevonden bij de Waterlelie / Zwenkgras. De twintiger is per ambulance meegenomen.