ALBLASSERDAM – Op de Brug over de Noord (N915) bij Alblasserdam zijn woensdagmiddag 12 juni 2019 vier voertuigen op elkaar gebotst. Het ongeval gebeurde rond 14.30 uur. De bestuurder van een bestelwagen merkte te laat op dat het verkeer voor hem stilstond en botste in volle vaart tegen zijn voorligger. Deze voorligger schoot door tegen de volgende auto en die derde auto, botste ook weer tegen een vierde auto.

Een 21-jarige vrouw uit het één na achterste voertuig raakte gewond. Zij had onder meer last van haar arm en is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De andere betrokkenen, waaronder een kind, bleven ongedeerd. Het kind kreeg een troostbeer voor de schrik.

Drie van de vier voertuigen raakten door de botsing dusdanig beschadigd, dat ze met bergingsauto’s van de weg gehaald moesten worden. Tijdens de afhandeling van het ongeval was een deel van de weg afgesloten. De politie regelde het verkeer.