ALBLASSERDAM – Zaterdag 15 juni 2019 wordt er op het kerkplein van de Grote Kerk aan het Cortgene 8 in Alblasserdam de jaarlijkse tweedehandsmarkt gehouden. Op het kerkplein zijn veel spullen uit grootmoederstijd, antiek, retro en brocante te vinden. Verder is er een grote keus aan sieraden. Er zijn ook fuchsiastekken, cd’s, broodjes hamburger en men kan enveloppentrekken met mooie prijzen. Op het plein achter de kerk is de rommelmarkt te vinden. Via de achteringang kan men naar de kelders onder de kerk. Daar is de kelderverkoop geopend, met veel meubels, huishoudelijke artikelen, lampen, gordijnen, decoratie, puzzels, poppen, speelgoed

Daar is ook de uitverkoop van zomerkleding te vinden. Verder is er een grote uitverkoop van boeken, waaronder veel christelijke lectuur. In De Damsteen naast de kerk is er gelegenheid voor het nuttigen van koffie / thee met lekkers en lunch.

Kerkdak
De opbrengst van de markt is bestemd voor het onderhoud van het dak van de Grote Kerk. De markt start om 09.00 uur en is rond 15.00 uur afgelopen.