OUD-ALBLAS – Zaterdag 15 juni 2019 wordt op het kerkplein aan de Dorpsstraatzijde, in de Kerkstraat en in de Schoolstraat in Oud-Alblas de jaarlijkse rommelmarkt gehouden. De markt start om 08.00 uur en duurt tot 14.00 uur. De opbrengst is dit jaar bestemd voor drie doelen. 70 procent van de opbrengst is voor de kerkvoogdij, vijftien procent gaat naar de Bond tegen Vloeken en vijftien procent naar Operatie Mobilisatie.

Er zijn tal van activiteiten o.a. meubels, enveloppen trekken, nieuwe artikelen, salades en levensmiddelen, poppen en beren, huishoud, servies, glas, bloempotten, riet, blikken, speelgoed, puzzels, creakraam, platen “Singles en LP’s” curiosa, sierspullen elektra, grote rommel, fietsen, kaarten, kleding, heel veel boeken, voor de inwendige mens: pannenkoeken, diverse snacks en een koffie hoek met diverse soorten koek, voor de jeugd een springkussen, suikerspin.