NIEUW-LEKKERLAND – Deze week is achter de Boeierstraat, nabij de voetbalvelden in Nieuw-Lekkerland het nieuwbouwproject Nuova Venezia van start gegaan. Het project omvat 88 woningen in de vorm van eengezinswoningen, twee onder één kap woningen en vrijstaande woningen. Het project is de eerste fase van de nieuwe woonwijk van Nieuw-Lekkerland. In een tweede en derde fase volgen nog 26 appartementen, 1 vrijstaande en 6 twee onder één kap woningen.

Wethouder Johan Quik gaf samen met ontwikkelaar Erik Batenburg feestelijk het startsein voor de bouw van Nuova Venezia. Dit deden zij met het slaan van een paal. Met kleurrijke confetti brachten zij samen met de toekomstige bewoners een toost uit op een voorspoedige bouwperiode.

“Fijn dat de bouw nu van start gaat. Dit project voorziet echt in de behoefte aan woningen in het dorp”, geeft Johan Quik aan.