ALBLASSERDAM – Zaterdag 8 juni 2019 houdt de Stichting Adullam de jaarlijkse verkoping op het B. Toesplein in Alblasserdam. De verkoping start om 09.30 uur en duurt tot ongeveer 14.30. Verdeeld over zestig kramen kunnen bezoeker onder andere fruit, snoep, vlees, speelgoed, boeken, lingerie, kleding en brocante vinden. Verder kunnen bezoekers hun auto laten wassen en is er een kleedjesmarkt voor kinderen.

Tijdens de markt is er ook weer genoeg te eten en te drinken. Zo zijn er oliebollen, poffertjes, koffie met gebak en patat.

Voor de kinderen is er een springkussen aanwezig en kan er geknutseld worden. Daarnaast is het mogelijk om een minigraver te bedienen.

De opbrengst van de markt is bestemd voor de vervoerskosten van de dagactiviteitencentra. Om te voorkomen dat het vervoer bekostigd wordt vanuit zorggeld, wordt geprobeerd de vervoerskosten te bekostigen met de opbrengst van de markt.

Afgelopen week is in de regio huis-aan-huis een boekje bezorgd. Hierin staat een kleurplaat. Kinderen die de kleurplaat inleveren, maken kans op een speelgoedbon ter waarde van twintig euro.