ALBLASSERDAM – Zaterdag 1 juni 2019 wordt op sportpark Souburgh in Alblasserdam voor de laatste keer het mini-bedrijventoernooi georganiseerd door Frank Bosch en Sharon Simonse. Het wordt de negentiende keer dat het evenement wordt gehouden. De goede doelen waarvoor op die dag op kwart voetbalveldjes om de felbegeerde eerste plaats wordt gestreden zijn Stofwisselkracht en Roparun. Ieder bedrijf, iedere vereniging, vriendenclub kan zich opgeven voor deelname aan dit gezellige voetbaltoernooi. Deelname is inclusief lunch en barbecue. Wie niet van voetballen houdt, kan sponsoren. 75% van de opbrengst gaat naar Stofwisselkracht en 25% naar Roparun.

Het doel van Stofwisselkracht is aandacht voor en werven van fondsen voor onderzoek en onderzoek stimulerende activiteiten op het gebied van stofwisselingsziekten door het organiseren van activiteiten.

Het opgebrachte geld voor Roparun wordt toegekend aan instellingen, goede doelen of projecten die zich inzetten voor mensen die de genadeloze ziekte kanker hebben of die er mee te maken hebben en bijdragen aan het motto van Roparun.

Organisator Sharon vertelt: “1 juni staan beide goede doelen centraal tijdens ons voetbaltoernooi en willen we omdat dit het laatste jaar is dat we dit organiseren een recordbedrag doneren aan Stofwisselkracht en Roparun die zich inzetten voor deze genadeloze ziekten. Deelname met een team is inclusief lunch en barbecue. Daarnaast wordt het logo van je bedrijf geplaatst op onze website met een link naar je eigen website en wordt je logo geplaatst in het programmaboekje en op een poster tezamen met alle andere deelnemers. En natuurlijk een hele leuke en gezellige dag. Supporters en sponsoren zijn uiteraard ook van harte welkom. Voor de kleinen onder ons staat er een grote springkussen/stormbaan. We zien dan ook geen reden om niet te komen naar dit final event dat wordt gehouden bij v.v. Alblasserdam.”

Voor meer informatie: www.minibedrijventoernooi.nl.