ALBLASSERDAM – Een man uit Vierpolders is dinsdagmiddag 21 mei 2019 met zijn werkbus achterop een personenauto gebotst in Alblasserdam. Dit gebeurde op de kruising Edisonweg / De Helling. Voor de inzittenden van de personenauto kwam een ambulance met spoed ter plaatse. Twee vrouwen en een baby van twee maanden oud, allen uit Papendrecht, werden nagekeken door ambulancepersoneel.

Niemand hoefde mee naar het ziekenhuis. De bestuurster van de personenauto durfde na het ongeval niet meer te rijden. Een agent nam plaats achter het stuur en reed de auto, de twee vrouwen en de baby naar huis.

Het ongeval gebeurde rond 13.00 uur. De bestuurder van de bedrijfswagen vertelde dat hij dacht dat zijn voorligger, die voor hem op de Edisonweg reed, De Helling op zou rijden. De bestuurster bleef echter nog even wachten tot een voertuig voorbij was. De man uit Vierpolders bleef ongedeerd.