Schaapscheerdersfeest op Kinderboerderij in Alblasserdam

ALBLASSERDAM – Op zaterdagmiddag 18 mei 2019 vindt op kinderboerderij De Plantage in Alblasserdam het jaarlijkse schaapscheerdersfeest plaats. Deze middag worden de schapen ontdaan van hun dikke wintervacht. Er zijn diverse activiteiten gepland voor de bezoekers, zoals blikgooien, hoefijzer werpen en er kan geknutseld worden. Ook  is er  een demonstratie wolspinnen.

Tevens staat er een verkoopkraam waar onder andere  koffie/thee snoep en ijs  verkocht wordt.

De toegang en deelname aan de activiteiten is gratis en duurt van 13.30 tot 16.30.

De kinderboerderij is gevestigd aan de H.J de Haanstraat 10 in Alblasserdam

5 reacties

  1. Na de Ramadan wordt er genoten van een 4.daagse Suikerfeest. 11 augustus is het Offerfeest en worden de dieren Halal geslacht en weer 4 dagen genieten van een feestje. De dieren worden niet geschoren zoals dirk dat benoemd.🤣

  2. En wat moet ik met informatie over de ramadan, suikerfeest en offerfeest in relatie tot een onschuldig schaapscheerdersfeest op een – notabene!! – kinderboerderij? Moet er nou echt overal een islam-sausje over? Moet die islam-indoctrinatie nou echt over doorgedouwd worden? En te beginnen met de jongsten? Ik zeg: opt*fen daarmee. Schei eens even gauw uit met die bullsh*t, er is al genoeg naar de kl*te gegaan in dit voorheen zo mooie Nederland.

  3. Toevallige Voorbijganger: Doe me denken aan Gerard Cox.Een Marokkaan vroeg aan hem,waarom speelde er geen Marokkanen mee in toen was geluk heel normaal.Daarom heette het ook, daarom was geluk heel normaal, was zijn antwoord.

  4. @toevallige Voorbijganger, bekijk eerdere berichten over ramadan en de schapen van de kinderboerderij Alblasserdam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *