MOLENLANDEN – Het nieuwe team wijkagenten van de gemeente Molenlanden is bekend. Door het ontstaan van de nieuwe gemeente per 1 januari 2019 werden twee werkgebieden van de politie samengevoegd. Na wat verschuivingen is het team nu actief in de nieuwe samenstelling. Een aantal nieuwe agenten is de kennis en ervaring van bekende wijkagenten komen versterken.   Kees Verheij en Maik Plasman (stagiair voor een jaar) zijn actief in Nieuw-Lekkerland en Kinderdijk. Margreet de Goeij is wijkagent van onder meer Oud-Alblas.

Burgemeester Dirk van der Borg: “We scoren als gemeente hoog op veiligheid en dat willen we graag zo houden. Het is fijn dat het team nu compleet is. Ik ben vol vertrouwen dat zij de veiligheid in Molenlanden op een hoog niveau houden.”

Het team
De agenten hebben een indeling gemaakt per dorp.

  • Tim Bakema en Ton Gruiters werken in Arkel, Hoornaar, Giessenburg, Giessen-Oudekerk, Hoogblokland, Noordeloos en Schelluinen.
  • Kees Verheij en Maik Plasman (stagiair voor een jaar) zijn actief in Nieuw-Lekkerland en Kinderdijk.
  • Margreet de Goeij is wijkagent in Wijngaarden, Oud-Alblas, Molenaarsgraaf, Bleskensgraaf, Ottoland en Brandwijk.
  • Piet Tijssen werkt in Groot-Ammers, Goudriaan, Streefkerk, Nieuwpoort en Langerak.
  • Gerco Gijsbers is Wijkagent Operationeel Expert voor heel Molenlanden en daarmee aanspreekpunt voor gebiedsoverstijgende zaken.

De wijkagenten zijn bereikbaar via 0900-8844 en www.politie.nl.