ALBLASSERDAM – Arrensleeclub Glijen en Rijen uit Alblasserdam maakt donderdag 30 mei 2019 weer een tocht met diverse aanspanningen door de Alblasserwaard. De dertig kilometer lange menrit op Hemelvaartsdag gaat om 10.30 uur van start op de Ohmweg in Alblasserdam. Daar vandaan rijden de deelnemers via de Vinkenpolderweg naar Oud-Alblas. De tocht voert via het Westeinde en het Oosteinde naar de Abbekesdoel en Melkweg in Bleskensgraaf. Bij De Spil wordt de eerste stop gehouden.

Na de pauze gaan de arrensledes via Hofwegen en Graafdijk-West en Graafdijk-Oost naar de lunchstop bij de Familie H.J.A.Tukker aan de Graafdijk Oost 1 in Molenaarsgraaf.

Na de lunch gaan de deelnemers linksaf de smalle kant op richting Gijbelandsedijk, Meulenbroek, Kerkstraat en de Heulenslag. Daar stoppen ze bij Fam v/d Bergh op de heulenslag 36. Vervolgens gaat de tocht via de Noordzijde, brug over in Oud Alblas, Dorpsstraat terug naar de uitspanplaats bij Hoekbouw in Alblasserdam.