ALBLASSERDAM – Twee jongens hebben maandagavond 13 mei 2019 de twee vermiste kinderen gevonden, die sinds maandagmiddag vermist waren. Aan het begin van de avond riep de politie via Burgernet op om uit te kijken naar een jongetje van drie jaar oud en een meisje van vijf jaar oud. Het tweetal werd vermist vanuit de Beuklaan in Alblasserdam. Toen twee jongens uit de buurt dit hoorden, gingen zij op pad om te zoeken.

De jongens troffen het tweetal aan op het schoolplein van de Beukelmanschool aan de Rembrandtlaan, één kilometer bij de Beuklaan vandaan. Niet veel later konden de kinderen worden herenigd met hun ouders. Vijf dagen geleden ging het duo ook al op pad en was toen ook even vermist. Ook toen waren de jongen en het meisje weer snel terecht. De politie bedankt iedereen die via Burgernet naar de twee heeft uitgekeken.

De jongens die de vermiste kinderen hebben gevonden.