Kinderen vinden vermiste kinderen in Alblasserdam

ALBLASSERDAM – Twee jongens hebben maandagavond 13 mei 2019 de twee vermiste kinderen gevonden, die sinds maandagmiddag vermist waren. Aan het begin van de avond riep de politie via Burgernet op om uit te kijken naar een jongetje van drie jaar oud en een meisje van vijf jaar oud. Het tweetal werd vermist vanuit de Beuklaan in Alblasserdam. Toen twee jongens uit de buurt dit hoorden, gingen zij op pad om te zoeken.

De jongens troffen het tweetal aan op het schoolplein van de Beukelmanschool aan de Rembrandtlaan, één kilometer bij de Beuklaan vandaan. Niet veel later konden de kinderen worden herenigd met hun ouders. Vijf dagen geleden ging het duo ook al op pad en was toen ook even vermist. Ook toen waren de jongen en het meisje weer snel terecht. De politie bedankt iedereen die via Burgernet naar de twee heeft uitgekeken.

De jongens die de vermiste kinderen hebben gevonden.

8 reacties

 1. Dit is de tweede keer in korte tijd.
  Het wordt hoog tijd dat ouders op hun kinderen letten!

 2. @ inwoner, zeker zelf geen kinderen? Dit kan de beste en oplettendste ouders gebeuren. Je kunt kinderen niet elke seconde in de gaten houden. Hopelijk worden ze snel gevonden.

 3. Zelf ouder, ook meegezocht vanavond. Ja zeker kan het elke ouder gebeuren maar toch is dit mijns inziens een stukje gebrek in toezicht op je kroost. Als kinders zo jong zijn waarom de poort van het slot? Waarom de kinderen een tijd af laten spreken die zij niet begrijpen? Hoe kan je een kind vertellen rond een bepaalde tijd thuis te zijn als zij hier geen bevatting van hebben? > ik zie speeltoestellen op het speelplein van de beukelmanschool, en prompt is de tijd vergeten….. petje af voor de hulpdiensten met name genoemd de centralisten en Politie.

 4. Beste ouder, we hebben 3 ondernemende jongens. Zeker wel wat gewend! Als 3-jarige hoor je niet op straat.Wat als er een ernstig ongeluk gebeurd? Alert blijven!

 5. Ouder: Ik heb ook kinderen en is ons nog nooit overkomen.Zeker geen twee keer.
  Gek he.Hoe zou dat nou komen.Ik hoop wel dat het een derde keer niet gebeurd.

 6. Drie en vijf? Horen of in de tuin,of met toezicht buiten te spelen…
  Lieve jongens die zijn gaan zoeken! Toppers

 7. Alle lof voor de jongens die de kinderen hebben gevonden!Goed gedaan jongens!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *