Wielrenster gaat onderuit onderaan Alblasserdamse Brug en raakt gewond

ALBLASSERDAM – Een vrouw van middelbare leeftijd is zaterdagmiddag 11 mei 2019 gewond geraakt, nadat zij met haar fiets  onderuit ging op het fietspad langs de N915 onderaan de Brug over de Noord bij Alblasserdam. De wielrenster fietste de brug af en ging bij de bocht bij de verkeerslichten onderuit. Zij raakte onder meer gewond aan haar hoofd. Een medewerker van Rijkswaterstaat, een wielrenner en twee omstanders boden eerste hulp. Niet veel later kwamen een rapid responder, een ambulance en drie politievoertuigen ter plaatse voor verdere hulp. De fietsster is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Haar fiets is door de politie meegenomen.

 

 

8 reacties

 1. Sukkel… En dan bedoel ik uiteraard AIVD. Lullige nick overigens 😩

 2. “is” school niet afgemaakt AIVD?
  Bovendien spoor je sowieso niet als je dit goed nieuws noemt!

 3. @ AIVD : Wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat ook een ander niet. Of wil je het zelf ook een keer meemaken en dan zo’n reactie krijgen ? Lijkt mij niet !

 4. Niet veel later😞 duurde super lang. Kwam uit Alblasserdam gereden toen was geheime politie auto en Rijkswaterstaat er.
  Draaide de brug op deze ging open, toen gekeerd en de rijksweg gepakt en toen ik de tunnel in reed was er nog geen ambulance of de rapid responder. Dus zo snel waren ze niet vandaag helaas voor slachtoffer.
  Hopelijk gaat het wel goed met haar.

 5. Beterschap voor mevrouw…. Hoop dat ze geen blijvende schade aan overhoudt. Zo’n klap kan hard aankomen.

 6. @PJ Wat bedoelt u met geheime politie auto? Wat is dat voor een politieauto?
  En beterschap voor het slachtoffer.

 7. Dit was geen wielrenster, maar een fietsster. Die door een onduidelijke oorzaak over haar stuur is geschoten en met haar hoofd op de straat terecht is gekomen. Het gaat naar omstandigheden weer redelijk met haar,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *