NIEUW-LEKKERLAND – Een automobilist uit Stolwijk is vrijdagavond 10 mei 2019 met zijn voertuig tegen een auto en een boom gebotst in Nieuw-Lekkerland. De man kwam vanuit de Dokter Slotstraat gereden en botste met een flinke vaart tegen een auto die op de Schoonenburglaan reed. De Stolwijker kwam vervolgens tegen een boom tot stilstand.

Rond 21.15 kwam er alsnog politie ter plaatse. Vervolgens werd er ook nog een ambulance opgeroepen om de inzittenden na te kijken. Niemand hoefde mee naar het ziekenhuis.

Bij de Stolwijker werd een blaastest afgenomen. Hij bleek, ondanks dat hij in de middag nog een wijntje op had, niet te veel alcohol gedronken te hebben. Een bergingswagen heeft de beschadigde voertuigen afgevoerd.

De aanrijding werd vanuit de verte, vanuit een auto, gefilmd met een dashcam. De beelden staan hieronder.

Foto’s: Stefan van Aarle.