ALBLASSERDAM – In verband met het overlijden van diaken Van Hartingsveldt gaan de versmarkt, kledingmarkt en boekenmarkt, die deze week gehouden zouden worden in Alblasserdam niet door. De tweedehands kledingmarkt zou op 9 mei en 10 mei vanuit de Gereformeerde Gemeente aan de Plantageweg worden gehouden. De versmarkt en boekenmarkt zouden op 11 mei aan de Rembrandtlaan plaatsvinden.

Verder laat comité Alblasserwaard van stichting Kom over en Help weten dat de halfjaarlijkse kledinginzameling ook niet vanuit de Gereformeerde Gemeente wordt gehouden. “D.V. zaterdag 11 mei houdt comité Alblasserwaard van stichting Kom over en help haar halfjaarlijkse kledinginzameling. Het inzamelpunt bij de Gereformeerde Gemeente aan de Plantageweg 172 komt vanwege een begrafenis te vervallen,” aldus Arjan den Besten van het comité.

De kleding kan worden ingeleverd op de volgende andere inzamelpunten in Alblasserdam:
– Hervormde Kerk, Cortgene 8.
– Ichtuskerk, Scheldeplein 2.
– Oud Gereformeerde Gemeente, ds. B. Toesplein 1.

De tweedehandskledingmarkt zal verzet worden naar donderdag 13 juni van 9.00 tot 21.00 uur in de zalen van de Eben Haezerkerk  in Alblasserdam .

Peter van Hartingsveldt was diaken in de Gereformeerde Gemeente in Alblasserdam en overleed afgelopen zaterdag op 58-jarige leeftijd. Zaterdag 11 mei zal hij begraven worden in Alblasserdam.

Marnix
Wartburg College locatie Marnix  in Dordrecht meldt: “Met dankbaarheid denken wij terug aan de jaren waarin de heer Van Hartingsveldt aan onze school verbonden was. Vanaf 1981 als docent Duits en sinds 2005 als adjunct-directeur.”

Deel dit bericht via...