Advertorial
ALBLASSERDAM – Afgelopen maandag is de organisatie van het Lammetjeswiel Festival gestart met de opbouw van het festivalterrein. Wie vanaf de West-Kinderdijk in Alblasserdam  komt aanrijden kan er niet omheen: het Lammetjeswiel Festival komt er aan. Want onder het genot van een heerlijke lentezon en frisse lentebui is er inmiddels ontzettend veel werk verzet en wordt duidelijk hoe het festivalterrein eruit komt te zien. Vrolijk gekleurde tenttoppen, bouwhekken, productie units, grote aggregaten en ga zo maar door. En dat alles te midden van een uniek decor: het Mercon Kloosterrein.

“We merken dat Alblasserdam enthousiast wordt van de opbouw van het festivalterrein, want de kaartverkoop gaat nu echt super” aldus organisator Dennis Dekker. “Ik denk dat Alblasserdam nu ziet dat we het serieus aanpakken en echt ons uiterste best doen om Alblasserdam een gaaf evenement te bezorgen. We kregen zelfs foto’s van een voorbijvarende schipper doorgestuurd die het er fantastisch uit vond zien.”

VRIJDAG
Op vrijdagavond 10 mei kan worden genoten van de beste internationale tribute-bands. En zijn er op stage 2 optredens van regionale bands uit de Drechtsteden.

Vrijdag 10 mei 2019
Terrein open 19.00 tot 01.00 uur

Main stage
19:30 uur – Coldplay
20:55 uur – U2
22:20 uur – Queen
24:00 uur – Muse

Podium 2
19:30 uur – Exoplaneteers
20:45 uur – Here Today
22:00 uur – No Sign of Harry Peat
23:15 uur – The Great Hurricane Escape

ZATERDAG
Op zaterdag 11 mei zijn er maar liefst 4 stages open! Terrein open 14.00 – 00.00 uur.  Met Dj’s: Nakatomi, Dj Rob & Mc Joe, Feest DJ Bas, Lucien Foort, DJ Mark van Dale, Critical Mass en nog meer dan 30 andere artiesten! Kijk voor de volledige time table op de website.

TICKETS:
Voor beide avonden zijn nog tickets te koop. Voor de late beslissers is er ook nog beperkt deurverkoop, maar wacht niet te lang!

Informatie en tickets:
www.lammetjeswielfestival.nl/tickets

Of koop je kaarten in de winkel:
. Landvast, Alblasserdam
. Primera Alblasserdam
. Primera Nieuw-Lekkerland
. Baker & Baker, de Meent in Papendrecht