ALBLASSERDAM – In het 125e jubileumjaar van de vereniging zelf, zijn afgelopen week ook nog eens vier leden van muziekvereniging Excelsior Alblasserdam in het zonnetje gezet. Joop Erkelens, die de schuiftrombone bespeelt, werd gehuldigd omdat hij al 65 jaar lid is van de vereniging. Huib van der Spoel (slagwerk) vierde zijn 50-jarig jubileum. Hobospeler Christine de Jong werd gehuldigd omdat zij 25 jaar lid is en altsaxspeler Niels van de Graaf kreeg bloemen omdat hij 12,5 jaar lid is van Excelsior.

Excelsior is erg blij met haar trouwe leden maar zoekt ook nieuwe leden op diverse instrumenten. Wie interesse heeft, of eens vrijblijvend wil komen luisteren tijdens een repetitie, is van harte welkom op de maandagavonden van 19.30-21.30 uur in de Elthetokerk aan de Blokweerweg in Alblasserdam.