ALBLASSERDAM – Een 62-jarige man uit Spijkenisse is dinsdagochtend 30 april 2019 met zijn auto tegen het dijktalud en een hekwerk langs de West-Kinderdijk in Alblasserdam gebotst.  Hij raakte daarbij gewond. De man, die onderweg was naar zijn werk in Kinderdijk, reed rond 06.30 uur over de dijk. Door onbekende oorzaak kwam hij op de andere weghelft terecht. Vervolgens kwam hij in de berm terecht en reed tegen een stenen talud en een metalen hekwerk.

Omstanders boden eerste hulp en belden 112. De politie en een ambulance kwamen met spoed ter plaatse. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Welke verwondingen hij precies heeft opgelopen, is nog niet bekend.

Tijdens de afhandeling van het ongeval werd het verkeer door een passant en later door de politie geregeld. Een bergingsbedrijf heeft de auto van het talud gehaald en meegenomen.