ALBLASSERDAM – Afgelopen vrijdag, 26 april 2019, is er op de Plantageweg in Alblasserdam een oudere vrouw ten val gekomen met haar fiets. Ze liep daarbij behoorlijke schaafwonden op en was van slag. Omstanders boden direct hulp. Eén vrouw bracht de vrouw naar de dokter, een andere vrouw bracht de fiets thuis en een derde vrouw zou haar portemonnee met inhoud bij haar thuis afgeven. “Maar die portemonnee heeft ze helaas nog niet ontvangen,” zo laat de dochter van het slachtoffer weten.

De vrouw die de portemonnee heeft meegenomen, kan contact opnemen met Alblasserdamsnieuws.nl via het nummer 0640092253 of per mail via info@alblasserdamsnieuws.nl zodat de portemonnee alsnog aan de gevallen vrouw overhandigd kan worden.

De portemonnee (zie foto) is inmiddels terecht. De vindster heeft zich bij Alblasserdamsnieuws.nl gemeld. De portemonnee, het geld en de sleutels zijn sinds woensdag 1 mei weer bij de eigenaresse.