NIEUW-LEKKERLAND – Een man is vrijdagavond 26 april 2019 met zijn auto in een sloot beland langs de Schoonenburgweg (N480) in Nieuw-Lekkerland. Het ongeval gebeurde halverwege de avond. De bestuurder kwam van een bedrijfsfeestje in Nieuw-Lekkerland en had volgens zijn collega’s te veel alcohol gedronken. De man belandde met zijn voertuig in de sloot. Hij raakte daarbij lichtgewond aan zijn voet. De auto werd na het ongeval door een behulpzame boer weer op de kant getrokken. De man zelf werd opgevangen bij een nabijgelegen boerderij.

Een uur later arriveerde de politie. De politie nam een blaastest af en daaruit bleek, in tegenstelling tot wat zijn collega’s beweerden, dat de man niet te veel alcohol in zijn bloed had. Waardoor de man wel van de weg is geraakt, werd nog niet helemaal duidelijk. De man zou uitgeweken zijn voor een overstekende kat.

De beschadigde auto is opgehaald door een bergingsbedrijf.