School richt stille plaats in na overlijden van Arianne (17) uit Nieuw-Lekkerland

NIEUW-LEKKERLAND / ROTTERDAM – Het Hoornbeeck College in Rotterdam reserveert vanaf dinsdag 23 april 2019 het restaurant in de school als stille plaats waar studenten terecht kunnen om met elkaar te spreken of om even alleen te zijn. Aanleiding hiervoor is het plotselinge overlijden van de 17-jarige Arianne Klerk uit Nieuw-Lekkerland. Arianne kwam afgelopen zaterdagavond om bij een verkeersongeval op de Lekdijk in haar woonplaats. Het meisje werd aangereden door een plaatsgenoot die in een bedrijfswagen reed.
De school meldt dat Ariannes vriend erbij was toen het ongeval plaatsvond. Hij is ongedeerd gebleven. Arianne zelf overleed ter plaatse aan haar verwondingen. De politie zoekt uit hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren. Hiervoor is ter plaatse uitgebreid sporenonderzoek gedaan door verkeersongevallenspecialisten van de politie.

In de stille ruimte op school zal een tafel staan met daarop een foto van Arianne en enkele bijbels. De 17-jarige was afgelopen jaar gestart met een mbo-opleiding op het Hoornbeeck College. De school meldt verder: “We denken aan de rouwdragende familie en we dragen hen, maar ook de klas waarin Arianne zat, op in jullie voorbede. We wensen jullie allen, en de klas waar Arianne in zat in het bijzonder, van harte sterkte toe.”
Vanuit de hele regio is in de afgelopen dagen geschokt gereageerd op het dodelijke verkeersongeval. Via sociale media zijn tientallen steunbetuigingen en condoleances geplaatst.

6 reacties

  1. Niet te bevatten, voor alle nabestaanden bid ik om troost en kracht om dit verdriet te verwerken. Heel veel sterkte! Gods zegen en kracht!

  2. Voor familie en vriend heel veel sterkte toegewenst en gebeden in deze zware tijd. En dat jullie Gods nabijheid mogen ervaren. Ook voor degene die het meisje aan reed heel veel sterkte toegewenst.

  3. Heel veel sterkte voor de familie, klasgenoten en het vriendje van Arianne. Ik wens jullie Gods nabijheid toe in deze moeilijke periode.
    Maar ook wens ik sterkte toe aan de plaatsgenoot die Arianne heeft aangereden. Ook u wens ik Gods sterkte en nabijheid toe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *