Jongens melden zich na meenemen van plantenbak

ALBLASSERDAM – De jongens die zondagochtend 21 april 2019 een plantenbak met plant meenamen vanuit een tuin aan de Van Hogendorpweg in Alblasserdam, hebben zich gemeld. De 89-jarige eigenaresse van plantenbak hechtte waarde aan haar plant en riep via deze site de jongens, die op camerabeelden te zien waren, op om zich te melden. Anders zou er aangifte gedaan worden. De jongens, die die nacht teveel gedronken hadden, laten weten ontzettend veel spijt te hebben van hun onbezonnen daad. De twee gaan de plant later deze week persoonlijk terugbrengen. Ook zullen zij hun excuses aan de vrouw aanbieden.

4 reacties

  1. “De jongens, die die nacht teveel gedronken hadden, laten weten ontzettend veel spijt te hebben van hun onbezonnen daad”

    Ook alleen maar omdat ze herkenbaar op beeld staan.
    Heel stoer en nu sta je leuk voor paal 🙂

  2. Prachtig jongens! Fijn dat jullie die vrouw weer blij maken….Misschien een tweede plant er bij?!

  3. Ja ontzettend veel spijt .natuurlijk als er geen camera was geweest hadden ze zichzelf nooit gemeld.beetje jammer voor ze .pannenkoeken.

  4. @Van Hogendorp : lijkt me geen goed idee. Zijn nu vast op zoek waar ze die 2e plant uit de tuin kunnen halen en er moet natuurlijk geen camera hangen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *