ALBLASSERDAM – Diny Wasser uit Alblasserdam is tijdens de Algemene Ledenvergadering van Badmintonclub Alblasserdam (BCA) benoemd tot erelid van de vereniging. Daarnaast nam Robert van der Duijn Schouten de voorzittershamer over van Frans Durge.

Op voordracht van het bestuur van de vereniging heeft de Algemene Ledenvergadering besloten om Diny Wasser erelid te maken van de BCA. Diny is lid sinds 1 november 1978 en is sinds het begin samen met haar man zeer actief geweest binnen de vereniging. Om Diny te bedanken voor haar inzet alle jaren, ondersteunden alle aanwezige leden tijden de Algemene Ledenvergadering de voordracht tot erelid van BCA. Uit handen van secretaris Henk van der Ree ontving zij een oorkonde.

Tijdens deze Algemene Ledenvergadering werd afscheid genomen van het algemeen bestuurslid Gianni Massaro en de secretaris Henk van der Ree, die de Algemene Ledenvergadering nog had voorgezeten. Zij worden vervangen door Nynke Visser, Cynthia Maduro en Vincent Kouer. De voorzittershamer is dezelfde avond overgedragen van Frans Durge naar Robert van der Duijn Schouten.