ALBLASSERDAM – Een 73-jarige man uit Dordrecht is zaterdagmiddag 20 april 2019 ernstig gewond geraakt bij een ongeval met een lesmotor op het Nieuwland Parc in Alblasserdam. De lessende motorrijder was op het terrein van Kleijn Transport bezig met het oefenen van de bijzondere verrichtingen. Daarbij botste hij tegen een trailer van een vrachtwagen en raakte ernstig gewond aan zijn hoofd en hand. Behalve twee ambulances en een aantal politie-eenheden, kwam ook een Mobiel Medisch Team uit Amsterdam per traumahelikopter ter plaatse voor hulp.

Het slachtoffer is met spoed naar het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam gebracht.

Nog geen jaar geleden gebeurde er een soortgelijk ongeval op het industrieterrein. Toen botste een 25-jarige vrouw tegen een trailer. Ook zij raakte gewond.

Foto’s: Stefan van Aarle, Tiemen Schuit en Jacco Willems.