ALBLASSERDAM – Bij een ruzie in een woning aan de Wolfspoot in Alblasserdam is zaterdagavond 13 april 2019 een 21-jarige man uit Alblasserdam gewond geraakt. De man liep volgens de politie snijwonden aan zijn hand op. Wat er precies is voorgevallen in de woning, wordt door de politie onderzocht. Daarbij wordt ook het scenario van een woningoverval nog onderzocht. De politie kreeg rond 23.00 uur een melding van een woningoverval langs de Parallelweg in Alblasserdam. Ook de ambulance kreeg opdracht om naar de Parallelweg te gaan.

Welke link er precies is tussen de melding aan de Wolfspoot en de melding aan de Parallelweg, kan een woordvoerder van de politie nog niet zeggen. Volgens een kennis van één van de betrokkenen woont er op de Parallelweg een kennis van de man en is de 21-jarige na de ruzie in de Wolfspoot daarnaartoe gegaan voor hulp. De politie kan dit nog niet bevestigen.

Verder wordt verteld dat vier mannen bij de jongeman aan de Wolfspoot langsgingen, omdat broers het niet eens waren met de relatie van hun zusje met de betreffende man. Het meisje is na de ruzie in de woning met de vier mannen meegegaan in een auto. De politiewoordvoerder zegt dit verhaal ook gehoord te hebben en vertelt dat de juistheid daarvan nog wordt onderzocht.

De politie gaat nog verder in gesprek met de 21-jarige. Of er daadwerkelijk sprake is geweest van een woningoverval, is nog steeds niet duidelijk. Er zijn volgens de politiewoordvoerder tot nog toe geen personen aangehouden.