Skip to content

Alblasserdamsnieuws.nl

Het laatste nieuws uit Alblasserdam en omgeving…

Archive

Archive for april 14th, 2019

ALBLASSERDAM – Bij een ruzie in een woning aan de Wolfspoot in Alblasserdam is zaterdagavond 13 april 2019 een 21-jarige man uit Alblasserdam gewond geraakt. De man liep volgens de politie snijwonden aan zijn hand op. Wat er precies is voorgevallen in de woning, wordt door de politie onderzocht. Daarbij wordt ook het scenario van een woningoverval nog onderzocht. De politie kreeg rond 23.00 uur een melding van een woningoverval langs de Parallelweg in Alblasserdam. Ook de ambulance kreeg opdracht om naar de Parallelweg te gaan. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – In de nacht van zaterdag 13 op zondag 14 april 2019 heeft een nog onbekend persoon met een voertuig een stuk straatwerk en een stuk tuin kapot gereden. Dit gebeurde rond 01.00 uur in de bocht aan de Vinkenpolderweg in Alblasserdam, op het punt dat de weg overgaat in het Westeinde in Oud-Alblas. De veroorzaker ging er na het ongeval vandoor. In de tuin zijn een wieldop en wat onderdelen van een auto gevonden. Het gaat volgens de gedupeerden waarschijnlijk om onderdelen van een Toyota. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – Een vrouw van middelbare leeftijd is zondag 14 april 2019 gewond geraakt bij werkzaamheden op een volkstuin aan de Molensingel in Alblasserdam. De vrouw liep met een kruiwagen, kwam ten val en liep een flinke beenwond en mogelijk beenbreuk op. Het slachtoffer werd met een speciaal rolstoeltje van de tuin gehaald, omdat de tuin niet bereikbaar was met een brancard. De vrouw is per ambulance meegenomen naar het ziekenhuis voor nader onderzoek en verdere behandeling. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.