ALBLASSERDAM – Jeugdhengelvereniging De Toekomst uit Alblasserdam houdt dinsdag 30 april 2019, in samenwerking met de SNS Bank een viswedstrijd voor jeugd van tien tot en met achttien jaar oud. De viswedstrijd, waarbij gebruik gemaakt wordt van de gewone ‘vaste’ hengel (lengte maximaal 7 meter), vindt plaats langs de Ponykade in Alblasserdam. Deelname is gratis.

Rond 09.30 uur worden op 30 april de plekjes verloot. Deel één van de viswedstrijd start om 10.00 uur en duur tot 12.00 uur. Vervolgens krijgen de deelnemers een gratis lunch aangeboden. Rond 12.30 uur begint deel twee. Om 14.00 uur is de wedstrijd afgelopen en om 15.30 uur zullen de prijzen uitgereikt worden in het clubgebouw van de Verenigde Alblasserdamse Hengelaars aan de Nicolaas Beetsstraat 5.

Er zien diverse bekers te binnen, waaronder een wisselbokaal. Verder is er voor elke deelnemer een leuke verrassing.

Opgeven voor de wedstrijd is verplicht. Dit kan tot en dinsdag 23 april via het telefoonnummer 0642326031 of via de website www.toekomst.jouwweb.nl.

Voor deelnemers boven de veertien jaar is een vispas vereist. Kinderen die jonger zijn dan veertien jaar kunnen een gratis vispas aanvragen via www.vispas.nl.