Advertorial
ALBLASSERDAM – Bruidsmodewinkel Santerello uit Breda komt maandag 15 en dinsdag 16 april 2019 naar Het Wapen van Alblasserdam. Op beide dagen is er van 11.00 uur tot 21.00 uur een mega sale met 70 procent korting op topmerken bruidsjurken en trouwkostuums voor bruid en bruidegom! Hotel/Restaurant Het Wapen van Alblasserdam is een officiële trouwlocatie en voor Santerello 4 etages trouwbeleving in Breda een mooie locatie voor deze mega-actie. Het Wapen van Alblasserdam is gevestigd aan de Dam 24 in Alblasserdam. Meer informatie over de mega sale is verkrijgbaar via het telefoonnummer 076-5145887 en via deze website.

Santerello biedt u 4 etages trouwbeleving in Breda! Trouwkleding voor de bruid, bruidegom, bruidsmeisjes en bruidsjongens. De collectie van Santerello Bruidsmode Breda kenmerkt zich door pure elegantie en een moderne uitstraling.

De bruidsmode collecties zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen. De bruidsjurken en trouwpakken worden speciaal op maat gemaakt (dus niet vermaakt) en ook confectiemaat is mogelijk. Alles op kleur en stijl en naar wens van de klant.

Santerello Breda heeft trouwmode voor de bruid en bruidegom, in alle prijsklassen. Tevens houdt Santerello rekening met de tradities, waardoor zij zich onderscheiden van andere bruidsjurken die zich vooral richten op moderne ontwikkelingen.

 

Deel dit bericht via...