ALBLASSERDAM –  Al voor de zevende keer op rij komt de Lionsclub Alblasserwaard d’Egelantier in actie voor het Ronald McDonaldhuis Sophia Rotterdam. De rally wordt dit jaar gehouden op 18 mei 2019 en gaat weer van start in Alblasserdam. Ook dit jaar organiseert de club hiervoor een puzzeltocht onder de naam ‘Willem IV rally’ . Omdat de eerste rally op 27 april 2013 zou plaatsvinden, is de naam een knipoog naar (nu) Koning Willem-Alexander. Met de vorige zes edities heeft Lionsclub Alblasserwaard d’Egelantier in totaal al bijna € 50.000,- aan het Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam kunnen overhandigen.

In deze rally – die alles met behendigheid, inzicht en je hersens gebruiken te maken heeft en weinig met snelheid – rijden deelnemende teams van twee personen in eigen auto’s een professioneel uitgezette landelijke route vanuit de Alblassserwaard, die beschreven staat in het te ontvangen roadbook. Naast de diverse manieren van navigeren en een aantal klassementsproeven, is er uiteraard de gezelligheid onder elkaar. Deelnemers treffen elkaar tijdens een lunch onderweg en de dag wordt afgesloten met een diner op een bijzondere locatie. Daar zal ook het winnende team bekend worden gemaakt. De combinatie van een mooie route, sportieve competitie en verzorging van de inwendige mens staan garant voor een onvergetelijke dag.

Deelnemen? Kijk op www.willemivrally.nl of neem contact op met info@willemivrally.nl. Het aantal deelnemers aan deze rally is gemaximeerd, dus snel inschrijven is geboden zodat deelname gegarandeerd is.

Naast deelnemers aan de rally zoekt Lionsclub Alblasserwaard d’Egelantier sponsoren, zodat een mooi bedrag kan worden overhandigd aan het Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam. “Steun daarom deze actie, hetzij als deelnemer aan de rally of door een sponsorbijdrage. Beide mag natuurlijk ook!,” zo luidt de oproep van de organisatie.