Skip to content

Alblasserdamsnieuws.nl

Het laatste nieuws uit Alblasserdam en omgeving…

Archive

Archive for april 10th, 2019

ALBLASSERDAM – Op het Raadhuisplein in Alblasserdam wordt zaterdag 13 april 2019 van 09.00 tot 15.30 uur de jaarlijkse actiemarkt en bijbehorende rommelmarkt van De Schutse gehouden. Op het plein zijn zaterdag ruim honderd kramen te vinden met een groot en gevarieerd aanbod van goederen zoals brocante, kleding, boeken, hoeden, groenten, fruit, koek, banket, speelgoed, bloemen, planten, decoratie voor in en om het huis, snoep, tupperware, fotokaarten en etenswaren zoals oliebollen, hamburgers, frites, vis en broodjes shoarma. Bezoekers kunnen spijkerslaan en sjoelen en er zijn activiteiten voor kinderen. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – Tijdens het zetten van een schutting in de Lavendel in Alblasserdam is woensdagmiddag 10 april 2019 een gasleiding lekgeraakt. Een nieuwe schuttingpaal werd in de grond geslagen en bleek precies op de gasleiding te staan. Dit gebeurde even na 13.00 uur. De politie, de brandweer en netbeheerder Stedin kwamen ter plaatse. De omgeving werd afgezet en niet veel later werd de leiding afgesloten van het gas. Het kapotte deel zal in de komende uren worden gerepareerd. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – Bewoners van verpleeghuis De Alblashof in Alblasserdam kunnen sinds kort gebruikmaken van een robotpoes. Vier robotpoezen zijn geschonken door het bedrijf dat de renovatie van De Alblashof heeft verzorgd.  De andere twee robotpoezen zijn aangeschaft met de opbrengst van een rommelmarkt. Met de zes robotpoezen is er voor iedere woongroep één. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.