ALBLASSERDAM – In zwembad Blokweer in Alblasserdam wordt van 13 tot en met 16 mei 2019 voor het eerst een zwemvierdaagse gehouden. Vier avonden lang is er gelegenheid om 200 meter (8 banen) of 400 meter (16 banen) te zwemmen. De totale kosten om mee te kunnen doen aan dit evenement bedragen twee euro. Na vier avonden zwemmen krijgen de deelnemers een ‘leuke herinnering’ mee naar huis. Elke vond kan er gestart worden tussen 18.00 en 19.30 uur. De zwemvierdaagse is geschikt voor alle leeftijden.

Om mee te kunnen doen moet men minimaal een B-diploma hebben. Wie alleen een A-diploma bezit, kan meedoen op voorwaarde dat hij of zij met een begeleider zwemt. De organisatie meldt: “De begeleider kan iemand zijn die je zelf regelt uit je familie of vriendenkring die in het bezit is van minimaal een B diploma. Lukt het niet om zelf een begeleider te vinden dan heeft de organisatie enthousiaste buddy’s klaar staan om met jou op een veilige manier de zwem4daagse te volbrengen.

Wil je gebruik maken van een buddy geef dit dan door aan de organisatie,” zo luidt het advies.

Inschrijven voor de zwem4daagse kan aan de kassa van zwembad Blokweer of via het e-mail adres zwem4daagse@wiekslag.net. Tot slot meldt de organisatie: “Wacht niet te lang met inschrijven want het aantal deelnemers wat mee kunnen doen is helaas beperkt.”