Skip to content

Alblasserdamsnieuws.nl

Het laatste nieuws uit Alblasserdam en omgeving…

Archive

Archive for april 8th, 2019

ALBLASSERDAM – Om de herinnering aan de gebeurtenissen tijdens de Tweede Wereldoorlog in Alblasserdam levend te houden, hebben basisschoolleerlingen van de Ds. Joannes Beukelmanschool maandag 8 april 2019 het oorlogsmonument aan de Polderstraat in Alblasserdam geadopteerd. Leerlingen van de groepen zeven en acht legden samen met de burgemeester een krans. Dit deden zij nadat het taptoesignaal het geklonken en er twee minuten stilte waren gehouden. Verder werden er door de kinderen en door een aantal veteranen, bloemen bij het monument gelegd. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – De politie heeft in de nacht van zondag 7 op maandag 8 april 2019 de deur van een woning aan de Koningin Wilhelminaweg in Alblasserdam open gemaakt. Een buurvrouw hoorde rond middernacht ‘gebommer’ bij haar buurvrouw. In eerste instantie werd gedacht dat de vrouw wellicht was gevallen en op de wand klopte voor hulp. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM  – Bij jachtenbouwer Oceanco in Alblasserdam heeft maandagmiddag 8 april 2019 de gevel van de ‘oude’ loods in brand gestaan. De brand ontstond tijdens werkzaamheden aan de loods. De brandweer van Alblasserdam en de hoogwerker van Papendrecht kwamen ter plaatse om te blussen. De brand is inmiddels onder controle. De loods van Oceanco wordt in de komende periode verbouwd en uitgebreid. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.