Skip to content

Alblasserdamsnieuws.nl

Het laatste nieuws uit Alblasserdam en omgeving…

Archive

Archive for april 5th, 2019

ALBLASSERDAM – Een 81-jarige vrouw uit Alblasserdam is vrijdagmiddag 5 april 2019 gewond geraakt in de Wilde Woutstraat in Alblasserdam. De vrouw liep rond 12.40 uur over de stoep. Zij struikelde en viel voorover op haar gezicht. De tachtiger verloor volgens omstanders even haar bewustzijn. Omstanders die de vrouw zagen vallen, belden 112. Na ruim een half uur wachten kwam een ambulance zonder spoed ter plaatse. De Alblasserdamse, die in ieder geval een hersenschudding en diverse schaafwonden opgelopen lijkt te hebben, is per ambulance meegenomen naar het ziekenhuis.

ALBLASSERDAM – De Alblasserdamse hockeyclub Souburgh is vanaf heden grotendeels rookvrij. Om dit kenbaar te maken hebben jeugdleden van club, samen met wethouder Arjan Kraijo, vrijdagmiddag 5 april 2019 een bordje onthuld met daarop de tekst: ‘Rookvrij. Op weg naar een rookvrije generatie’. Het bestuur heeft besloten om HC Souburgh rookvrij te maken rondom de hockeytrainingen en wedstrijden van de  jeugd, om op die manier het goede voorbeeld te geven. Voorafgaand aan de onthulling van het bordje, riepen de kinderen op het veld de yell “Bij ons niet roken langs de lijn, dat maakt hockey super fijn. Yeah!”. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – Vanaf de Vijverhof in Alblasserdam werden vrijdag 5 april 2019 twee 7-jarige meisjes vermist. De politie vroeg via Burgernet om naar deze meisjes uit te kijken. Vrij snel na het opsporingsbericht werden de twee gevonden. De meisjes zaten een ijsje te eten bij de Hema. Zij zijn inmiddels in goede gezondheid thuis. De politie bedankt iedereen die naar het tweetal heeft uitgekeken.