ALBLASSERDAM – Op vrijdagavond 5 april 2019 vindt in de Ichtuskerk, Scheldeplein 2  te Alblasserdam een koor –en samenzangavond  plaats. Er zal een collecte gehouden worden. De opbrengst hiervan is voor de Stichting Light for the World. Aan dit concert wordt meegewerkt door: Gemengd koor “Sursum Corda” uit Sliedrecht, Hervormde Zangvereniging “Met Hart en Stem”, uit Zwijndrecht, Jongeren koor “So Uldiers”, uit Rotterdam, Tjaco van de Weerd, blinde organist uit Kampen, speelt enkele orgelsolo’s en hij begeleidt de samenzang.

Collecte voor Light for the World
Tijdens dit concert wordt gecollecteerd voor stichting Light for the World. Deze christelijke hulporganisatie zet zich in voor mensen met een (visuele) handicap in ontwikkelingslanden. Door hen een eerlijke kans te geven op onderwijs en werk wordt hun leefsituatie stap voor stap verbeterd. Light for the World is in 2010 en 2011 uitgeroepen tot ‘Beste goede doel van Nederland’ door dagblad Trouw en haalde een tweede plaats bij de ASN Bank Wereldprijs 2014. Meer informatie over de stichting vindt u op: www.lightfortheworld.nl.

Aanvang: 20:00 uur. Toegang is gratis.