Proef de sfeer als crewlid tijdens sollicitatieweekend
Advertorial
ALBLASSERDAM – McDonald’s restaurant Alblasserdam en Hardinxveld-Giessendam bieden op zaterdag 6 en zondag 7 april tussen 12.00 en 17.00 uur een bijzonder menu aan: Het Sollicitatie Menu. Door het bestellen van een Sollicitatie Menu krijgen sollicitanten niet alleen een McDonald’s menu aangeboden, maar kunnen zij ook direct een manager spreken over een mogelijke (bij)baan als crewlid. Hiermee kunnen sollicitanten letterlijk even de sfeer komen proeven van het werken bij McDonald’s.

Paul van Dijk, restaurantmanager van McDonald’s restaurant Alblasserdam, staat klaar om de sollicitanten te verwelkomen: “We kijken er ontzettend naar uit om in het weekend van 6 en 7 april sollicitanten het Sollicitatie Menu aan te bieden. Op deze unieke manier kunnen we belangstellenden laten zien dat het werk als Crewlid niet alleen leuk, flexibel en afwisselend is maar dat je hier ook ervaring mee opdoet, waarmee je je CV echt verrijkt. Ik en mijn team nodigen iedereen dan ook van harte uit om te komen proeven!”.

8 mei open in Hardinxveld
Dick Bovekerk, Franchisenemer van McDonald’s restaurant in Alblasserdam en het in aanbouw zijnde restaurant in Hardinxveld-Giessendam: “In Alblasserdam willen wij onze crew graag uitbreiden en in Hardinxveld-Giessendam openen wij onze deuren op 8 mei. Daar hebben wij een complete crew van circa 100 personen nodig om direct goed van start te gaan. Belangstellenden voor een parttime of fulltime functie in deze nieuwe vestiging zijn dit weekend van harte welkom in ons restaurant in Alblasserdam”.

 Ik ben vorig jaar in dienst gekomen via het Sollicitatie Menu en ben blij dat ons restaurant dit menu opnieuw aanbiedt”, voegt een enthousiaste medewerker bij McDonald’s restaurant Alblasserdam toe. “Hier leer je niet alleen om extra gastgericht te zijn, maar krijg ik veel mogelijkheden om mijzelf te ontwikkelen met cursussen en opleidingen. Ik raad iedereen dan ook aan om van deze unieke gelegenheid gebruik te maken, het is namelijk heel makkelijk én leuk om op deze manier te solliciteren!”.

Over het Sollicitatie Menu
Met ruim 20.000 werknemers is McDonald’s Nederland de grootste horecawerkgever van Nederland. De medewerkers van McDonald’s in Nederland ontvangen en helpen wekelijks miljoenen gasten in de 247 McDonald’s restaurants. Door de snelle groei van McDonald’s in Nederland en door de introductie van nieuwe services is extra versterking nodig en zoekt McDonald’s altijd gastvrije medewerkers. Het bedrijf kiest er voor om dit op een toegankelijke en verrassende manier te doen, met diverse nieuwe wervingsinitiatieven zoals het Sollicitatie Menu. Op deze manier laat McDonald’s nieuwe collega’s kennismaken met de mogelijkheden van een (bij)baan als Crewlid in een McDonald’s restaurant.

Nieuw restaurant in Hardinxveld-Giessendam
Het startsein voor de bouw is gegeven op 1 februari jl. in aanwezigheid van burgemeester Dirk Heijkoop van de gemeente Hardinxveld-Giessendam en Franchisenemer Dick Bovekerk en vele geïnteresseerden. Wethouder ruimtelijke ordening Trudy Baggerman sloeg de eerste paal. Inmiddels vordert de bouw aan de Peulenlaan gestaag. Het restaurant biedt, onder andere door de introductie van nieuwe services zoals McCafé en Table Service, veel en gevarieerd werk met flexibele werktijden. Remco Bovekerk, restaurantmanager van McDonald’s restaurant Hardinxveld-Giessendam: “Wij zijn dan ook op zoek naar nieuwe collega’s die deze stap samen met ons willen zetten en hun talenten verder willen ontwikkelen”. Lukt het niet om langs te komen dit weekend of is Alblasserdam te ver? Solliciteren kan ook via de website: https://werkenbijmcdonalds.nl/.