Skip to content

Alblasserdamsnieuws.nl

Het laatste nieuws uit Alblasserdam en omgeving…

Archive

Archive for april 3rd, 2019

ALBLASSERDAM – Een 13-jarig meisje uit Alblasserdam is woensdagmiddag 3 april 2019 lichtgewond geraakt bij een aanrijding op de kruising Van Eesterensingel / Plantageweg in Alblasserdam. Het meisje fietste de Plantageweg af en werd op de kruising over het hoofd gezien door een bestuurder van een bedrijfsauto. Politie en ambulance kwamen met spoed ter plaatse voor hulp. De tiener is nagekeken in de ambulance, maar hoefde uiteindelijk niet mee naar het ziekenhuis. Zij is door haar moeder thuisgebracht. De bestuurder van de bedrijfswagen bleef ongedeerd. De verzekeringen zullen de schades gaan afhandelen. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – In de bomen van het Alblasserbos, ter hoogte van het Kortland in Alblasserdam, zitten twee jonge bosuilen. De uiltjes trekken veel bekijks van vogelaars, maar ook van andere natuurliefhebbers uit Alblasserdam en omgeving. Woensdagavond 3 april 2019 zaten de bosuiltjes gebroederlijk naast elkaar op een tak. De moeder van de diertjes zat even verderop op grote hoogte verscholen in een boom. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – Drie Roemeense mannen zijn woensdagmiddag 3 april 2019 door de politierechter in Dordrecht veroordeeld tot celstraffen. Twee mannen moeten 10 dagen de cel in. De derde verdachte moet drie dagen de cel in. Het drietal heeft zich volgens de rechtbank schuldig gemaakt aan een ‘strooptocht’ door Alblasserdam en Groot-Ammers, waarbij meerdere keren werd in gebroken en waarbij diverse spullen werden ontvreemd. De schadeclaim van ruim 6000 euro, die door de gedupeerden werd ingediend, werd door de rechter afgewezen, omdat deze niet voldoende was onderbouwd. De drie verdachten waren niet bij de rechtszitting aanwezig. Ook is niet bekend of ze nog in Nederland zijn. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – De politie heeft woensdagmiddag 3 april 2019 een 33-jarige man uit Alblasserdam aangehouden. Dit gebeurde rond 15.00 uur in de Staatsliedenbuurt in Alblasserdam. De man had nog een gevangenisstraf van 28 dagen openstaan voor  diefstal. De man is ingesloten op het politiebureau in Dordrecht. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

Proef de sfeer als crewlid tijdens sollicitatieweekend
Advertorial
ALBLASSERDAM – McDonald’s restaurant Alblasserdam en Hardinxveld-Giessendam bieden op zaterdag 6 en zondag 7 april tussen 12.00 en 17.00 uur een bijzonder menu aan: Het Sollicitatie Menu. Door het bestellen van een Sollicitatie Menu krijgen sollicitanten niet alleen een McDonald’s menu aangeboden, maar kunnen zij ook direct een manager spreken over een mogelijke (bij)baan als crewlid. Hiermee kunnen sollicitanten letterlijk even de sfeer komen proeven van het werken bij McDonald’s. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.