Skip to content

Alblasserdamsnieuws.nl

Het laatste nieuws uit Alblasserdam en omgeving…

Archive

Archive for april 1st, 2019

ALBLASSERDAM – Bij kinderboerderij De Plantage aan de H. J. de Haanstraat in Alblasserdam wordt zaterdag 13 april 2019 een paasfeest gehouden. Vanaf 13.30 zijn de kinderen met hun ouders en grootouders van harte welkom. Er zijn die middag verschillende activiteiten, waaronder een speurtocht en het maken van een knutsel op het terras bij de hooimijt. Ook lopen er 2 paashazen rond, die de speurtocht begeleiden en wat lekkers uitdelen na afloop van de speurtocht. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

Advertorial
ALBLASSERDAM – Vanaf maandag 1 april 2019 heeft bloemenzaak Fiore Home & Flowers op de Plantageweg 11 in Alblasserdam een nieuwe eigenaar. De zaak van Robert van Dalen is overgenomen door Jenneke en Robert Post uit Alblasserdam. Vijf personeelsleden die in dienst zijn, blijven bij Fiore werken. De leiding in de zaak is vanaf heden in handen van Jenneke Post. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – Bij het bedrijf Peute Recycling aan de Veerplaat in Dordrecht is maandagavond 1 april 2019 brand uitgebroken. De brand ontstond om 19.45 uur in een pand van het bedrijf en is door de brandweer vrijwel direct opgeschaald naar zeer grote brand. Brandweerkorpsen vanuit de hele regio zijn gealarmeerd om te helpen. Ook brandweer Alblasserdam is naar Dordrecht om daar te helpen bij het bestrijden van de brand. Om de samenwerking tussen de verschillende hulpdiensten te coördineren is opgeschaald naar GRIP 1. De rookontwikkeling is onder meer vanuit Alblasserdam, Kinderdijk, Nieuw-Lekkerland en Oud-Alblas zichtbaar. Meer informatie over de brand volgt later op www.zhzactueel.nl. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

REGIO – Door diverse aanrijdingen, pechgevallen en een kapotgereden slagboom bij de N3 staan er in de regio flinke files. De N3 tussen Papendrecht en Dordrecht werd maandagmiddag in beide richtingen afgesloten, nadat de slagboom voor de brug over de Beneden-Merwede eraf werd gereden. Later op de middag botsen op de snelweg bij Ridderkerk, op de A15 bij Alblasserdam in het totaal vijf auto’s op elkaar. Verder vielen er auto’s stil op de N3 bij Papendrecht, de A15 bij Papendrecht (2x) en de N915 bij Alblasserdam. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – Sjaantje Barendregt uit Alblasserdam is maandag 1 april 2019 honderd jaar oud geworden. Oma B., zoals haar (achter) kleinkinderen haar noemen, woont in De Waard aan de Alblashof. Maandagochtend kreeg zij bezoek van burgemeester Jaap Paans die haar kwam feliciteren met haar bijzondere verjaardag. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

Yaren Sener is baby van de maand maart.

Advertorial
ALBLASSERDAM – Verloskundigenpraktijk De Bakermolen uit Alblasserdam presenteert de ‘Bakermolenbaby’s’ van de maand maart 2019 op Alblasserdamsnieuws.nl. Bewonder al deze lieve baby’s! Alle ouders veel geluk gewenst met hun ‘kleintje’. Als aardigheidje kunnen bezoekers een stem uitbrengen. De baby met de meeste stemmen wordt dan ‘baby van de maand’ en wint een kleine fotoshoot en een foto op een houtblok cadeau. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.