REGIO – Door diverse aanrijdingen, pechgevallen en een kapotgereden slagboom bij de N3 staan er in de regio flinke files. De N3 tussen Papendrecht en Dordrecht werd maandagmiddag in beide richtingen afgesloten, nadat de slagboom voor de brug over de Beneden-Merwede eraf werd gereden. Later op de middag botsen op de snelweg bij Ridderkerk, op de A15 bij Alblasserdam in het totaal vijf auto’s op elkaar. Verder vielen er auto’s stil op de N3 bij Papendrecht, de A15 bij Papendrecht (2x) en de N915 bij Alblasserdam.

Bij Alblasserdam werd een deel van de Grote Beer door de politie afgezet, totdat de pechauto door een bergingsbedrijf van de weg was gehaald. Intussen botsen enkele meters verderop, bij de kruising met De Helling, twee personenauto’s op elkaar.

In alle gevallen was er, voor zover nu bekend, geen letsel bij de betrokkenen.