KINDERDIJK – Vanwege onderhoudswerkzaamheden aan het asfalt wordt de Molenstraat in Kinderdijk op twee avonden gedeeltelijk afgesloten voor het doorgaande gemotoriseerd verkeer. Het betreft maandagavond 25 maart van 18:30 uur tot dinsdag 26 maart 4:00 uur het gedeelte Overwaard tot en met de Schansweg. Op dinsdagavond 26 maart van 18:30 uur tot woensdag 27 maart 4:00 uur het gedeelte Veerdam tot en met de komgrens met Alblasserdam.

Het vrijliggend fietspad boven op de dijk blijft bereikbaar, het gemotoriseerd verkeer wordt via Nieuw-Lekkerland, A15 en Alblasserdam omgeleid. Het éénrichtingsverkeer van de Lekweg in Kinderdijk wordt tijdens de wegafsluiting op maandag- en dinsdagavond tijdelijk opgeheven. Op de splitsingen Veerdam/Lekweg en Schansweg/Lekweg worden verkeersregelaars ingezet.

Tijdens de wegafsluitingen blijven de busdiensten van Qbuzz van lijnnummer 489 (Rotterdam – Nieuw Lekkerland v.v.) tussen 18:30 en 21:00 uur doorgang vinden. Na 21:00 uur komen de diensten te vervallen. In overleg met de aannemer wordt getracht de overlast tot een minimum te beperken. Als u vragen heeft, kunt u contact opnemen met Aart van der Ham van het team Beheer Buitenruimte, telefoonnummer 088 75 15 000.