OUD-ALBLAS – De tent van de Hans den Ouden Muziekmarathon aan de Beemdweg in Oud-Alblas is zaterdag 16 maart 2019 gescheurd door de harde wind. “Er heeft zich een ramp voltrokken, de tent is door de harde wind gaan scheuren, waardoor het niet verantwoord en ook onmogelijk is om het concert van het Jostiband Orkest en Marco de Hollander vanavond in de tent plaats te laten vinden,” zo laat de organisatie weten. Het evenement van zaterdag wordt verplaatst naar het gebouw van de Jozua gemeente aan de Ampèrestraat in Alblasserdam.

Er wordt aankomende week een nieuwe tent gebouwd waardoor de overige feestavonden gewoon in Oud-Alblas gehouden kunnen worden.

De komende week zijn er diverse optreden en activiteiten. Donderdag 21 maart treedt in Oud-Alblas het Inspire2LiveChoir uit Alblasserdam op. m.m.v. van Lisanne Spaander. Er wordt die avond stilgestaan bij de ziekte kanker. Toegang tot deze avond is gratis, wel wordt er een collecte gehouden voor KWF Kankerbestrijding.

Op vrijdagavond 22 en zaterdagavond 23 maart zijn er feestavonden met diverse artiesten. Verder is er zaterdag een wandel –en hardlooptocht en er is een sprookjesconcert. De mannen van de tractorpullingteams Red Dream en Simply Green zijn zaterdagmiddag ook aanwezig. Verder is er een draaiorgel.

Meer informatie is te vinden op www.hansdenoudenmarathon.nl

Foto: Hans den Ouden Muziekmarathon.