Skip to content

Alblasserdamsnieuws.nl

Het laatste nieuws uit Alblasserdam en omgeving…

Archive

Archive for maart 15th, 2019

ALBLASSERDAM – 186 mensen die in Alblasserdam actief zijn als vrijwilliger, hebben vrijdagavond 15 maart 2019 genoten van een diner in een cultureel centrum Landvast. De vrijwilligers werden bediend door de burgemeester, de wethouders en (jeugd) gemeenteraadsleden uit Alblasserdam. Aan het einde van de avond werden de prijzen uitgereikt voor de Vrijwilligers van het Jaar, de Vrijwilliger van de Toekomst en de Projectprijs. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – Bij de Noordzijde in Oud-Alblas is vrijdag 15 maart 2019 opnieuw een dode zwaan aangetroffen. Dat meldt de politie. In zeventien dagen tijd zijn er al 27 dode zwanen aangetroffen in de Alblasserwaard. De politie is een onderzoek gestart naar de doodsoorzaak van de zwanen. Een groot deel van de aangetroffen dieren is in ieder geval een niet natuurlijke dood gestorven. Bij een aantal zwanen was de borst eruit gesneden. De politie roept mensen die meer informatie hebben op om zich te melden via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – Catrien Muller – Kuzee uit Alblasserdam wordt zondag 17 maart 2019 honderd jaar oud. Omdat het niet vaak voorkomt dat iemand honderd jaar oud wordt, ging burgemeester Jaap Paans vrijdag 15 maart alvast op felicitatiebezoek bij mevrouw Muller, die in zorgcentrum De Waard aan de Alblashof woont. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – De brandweer van Alblasserdam is vrijdagochtend 15 maart 2019 uitgerukt voor een brandmelding bij leerwerkbedrijf Smile aan de Ohmweg in Alblasserdam. In het pand van Smile werd rond 07.20 uur rook en stank gesignaleerd bij een schakelaar van een zonnescherm. In de schakelaar was door onbekende oorzaak kortsluiting ontstaan. De meldster had zelf, in afwachting van de brandweer, de stroom afgezet in de meterkast. De brandweer heeft de situatie bekeken, een plafondplaat eruit gehaald en een stekker daarboven losgekoppeld en geadviseerd om een elektricien te laten komen. Er hoefde niet geblust te worden. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.