Skip to content

Alblasserdamsnieuws.nl

Het laatste nieuws uit Alblasserdam en omgeving…

Archive

Archive for maart 11th, 2019

NIEUW-LEKKERLAND – In een woning aan de Burgemeester Nieborgstraat in Nieuw-Lekkerland heeft maandagmiddag 11 maart 2019 een persoon een hartstilstand gekregen. De politie, twee ambulances en het mobiel medisch team van de traumahelikopter werden rond 15.00 uur gealarmeerd voor hulp. De traumahelikopter landde langs de Lekdijk. De betreffende persoon is in de woning gereanimeerd en daarna in kritieke toestand, met een spoedtransport en onder begeleiding van de politie, naar het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam gebracht. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – De brandweer van Alblasserdam is maandagmiddag 11 maart 2019 met spoed uitgerukt voor een melding van een woningbrand aan de Ratelaar. De bewoonster zag rond 13.30 rook bij de meterkast in haar woning. Bij aankomst van de brandweer stonden de vrouw en haar kind uit voorzorg buiten. De brandweer constateerde dat er in de meterkast kortsluiting bij een fasedraad was ontstaan. Er hoefde niet geblust te worden. De hoofdschakelaar van de stroom werd omgezet en er is geadviseerd om een elektricien naar de situatie te laten kijken. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – Bij een houtbewerkingsbedrijf aan de Kelvinring in Alblasserdam is maandag 11 maart 2019 brand ontstaan in de afzuiginstallatie. De brand ontstond even voor 15.00 uur. Medewerkers zagen vuur en rook bij de installatie. De brandweer kwam met spoed ter plaatse. Met het weghalen en blussen van het zaagsel, was de brand al grotendeels onder controle. Er werd opgeschaald naar ‘middelbrand’ in verband met de waterwinning. Ook de hoogwerker van Papendrecht kwam ter plaatse. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – De leerkrachten Nel Verhulst en Johan van Heusden van basisschool Het Kompas in Alblasserdam nemen deze maand afscheid. Beiden gaan met pensioen. Maandag 18 maart 2019 nemen de basisschoolkinderen, de collega’s, de ouders en andere belangstellenden op feestelijke wijze afscheid van de meester en juf. De kinderen zullen hen via ‘De Klankenkaravaan’ een muzikale reis over de werelddelen aanbieden. Deze wereldreis vindt plaats in de Havenkerk aan de Ieplaan in Alblasserdam. De start hiervan is ongeveer 13.30 uur. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

Advertorial
ALBLASSERDAM – Haarstudio Cupido op de Dam in Alblasserdam zaterdag 9 maart 2019 feestelijk heropend. Vele belangstellenden kwamen langs om te zien hoe mooi de zaak is geworden. Na een grondige verbouwing is er een totaalconcept ontstaan voor vrouwen en mannen die zichzelf extra kwaliteit en aandacht gunnen. Er is een apart gedeelte gerealiseerd voor de mannen met twee barberstoelen en een wasunit met een luxe massagestoel. Hier kunnen authentieke scheerbehandeling geboekt worden. Daarnaast is er een mooie ruimte ingericht voor de Beautysalon met zachte gouden en witte tinten. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.